Natalija Knežević Ivanović

Sertifikovani,

-Instruktor 200 RYT hatha joge, 600 EYT holističke joge Maje Popov,

-life couch akademija “Inge Rok”

Kao prva forma organizovanog delovanja ovakvog tipa 2014. godine osnovano je Alfa PLUS ekološko multimedijalno udruženje umetnika.

Sekcija Alpha NATALY u okviru ovog prostora zauzima jedan širi stav sa aktivnim i progresivnim iskustvo u polju delovanja 15 godina unazad, od kojih je 9 godina pre 2014. samostalnog BUISEENESS ambienta i pokretača drugih u disciplini fitness industrije i stila života joga praktičara.

S obzirom da danasnji najmoderniji trendovi jesu naklonjeni ženi kao LIDERU etika, filozofija i način by Natalija Knežević – Ivanović predstavlja i jeste najlogičniji izbor svake žene u savremenim vremenima.

..dokazan je širok spektar dobrobiti na mentalne funkcije i celokupno psihičko telo kod žena koje svakodnevno praktikuju Alpha NATALY životni stil tako da one postaju smirenije i zadovoljnije sa monogo većim fokusom kroz život.

Oplemenjujući čoveka kulturološki NATALY ALPHA YOGA & ART zasnovano na pozitivno usmerenim aspiracijama sa edukativnim, reprezentativnim, inspirativnim karakterom kroz projekte i rad… …savremenom kulturno umetničkom inspiracijom multimedijalnog sadržaja.

U ovom periodu prepunom turbulencije, uskoro se planira izdanje najnovije knjige LEPOTA SKLAD I SMISAO.. Potraga za Smislom Natalija Knežević Ivanović..Prvo izdanje inače planirane publikacije za izdavanje iz tri dela..

U predhodnom period su bile aktuelne publikacije na temu poezije kao i eseji u kulturološkom časopisu… (navesti po potrebi)

ALPHA team-a je preventivna anti-stres edukacija za očuvanje i nega zdravlja na psihofizičkom nivou kroz anti-stres prakse, tehnike disanja, meditacije, poseban režim ishrane i nege tela na svakodnevnom nivou… a pogotovo u današnjoj zajednički prepoznatoj borbi u Svetskom izazovu za čovečanstvo COVID 19.

Prepoznavajući se sa Sofije Bajić našeg Biznis Lidera na štiklama i timom naših dama, pokrenut je program ALPHA Yoga NATALY koorparitivni paket u sklopu Biznisa na štiklama gde je takođe član klub..

I s obzirom da je pobeda nad COVIDOM 19 samo pitanje vremena zahvljujuci merama kriznih stabova i medicinskih radnika sirom sveta..

..vec je u toku kampanja sa aktivni ALPHA NATALY YOGA vikend retreat.. koji je planira nda se desava u predivnom Fruskogorskog kraja u Vrdniku u ambientu SUNČANI BREG..(navesti detalje)

SVE INFORMACIJE MOGU SE DOBITI NA FB stranici,.. NATALY ALPHA YOGA & ART