Alpha NATALY korporativna yoga

Alpha NATALY korporativna yoga

08/03/2022 Uncategorized 0

„LEPOTA SKLAD I SMISAO“
..izbor svake žene u savremenom svetu

Širom sveta svakodnevno raste broj kompanija koje svojim zaposlenima omogućuju praktikovanje psiho fizičkog rasterećenja tokm radnog vremena kao najbolji efekat na rad svojih zaposlenih u vreme boravka na radnom mestu, gde je tada dobrobivanje, efikasnost i uspešnost na najvišem nivou.

Odgovor na sva ova pitanja jeste fokus svake ličnosti i smisao zajednice u podršci. Razgovor i zajednički rad sa drugima predstavlja ciljeve ka kojima stremi svaka osoba danas.
U skladu sa smislom lepote ovakvog izazova, korporativnog koncepta ALPHA YOGA STUDIO team Natalije Knežević – Ivanović, kao sveobuhvatne discipline, jeste osnovni motiv za osnivanje platforme, koja može da omogući smisao zajednice u podršci, međusobno kao i drugima.

Alpha NATALY joga se sagledava, doživljava i upražnjava kao stil i način života u koraku sa najnovijim svedskim trendovima i tehnikama joge u celosti danasnjeg modernog svedskog poredka..

Korporativni joga koncept „ LEPOTA SKLAD I SMISAO“ by Natalija Knežević – Ivanović jeste tu kako bi preoblikovali, transfotmisali, zaokružili i uobličili, iz jednog negativanog ambienta u maksimalno pozitivan životni stil koji podrazumeva zdrav život, dobrobivanje i uspešnost , za bilo kog čoveka a pogotovo za žene, reflektujući se kroz sportsku izreku U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH.
S obzirom da danasnji najmoderniji trendovi jesu naklonjeni ženi kao LIDERU etika, filozofija i način by Natalija Knežević – Ivanović predstavlja i jeste najlogičniji izbor svake žene u savremenom svetu.

Prepoznavajući se u rečima „Ako ne pomognemo sami sebi, niko nam drugi neće pomoći niti olakšati..“ Sofije Bajić našeg Biznis Lidera na štiklama, pokrenut je program ALPHA Yoga NATALY koorparitivni paket u sklopu Biznisa na štiklama.

Ono što Vam možemo pouzdano reći ..
..dokazan je širok spektar dobrobiti na mentalne funkcije i celokupno psihičko telo kod žena koje svakodnevno praktikuju Alpha NATALY jogu tako da one postaju smirenije i zadovoljnije sa monogo većim fokusom kroz život.
Naučna istraživanja su pokazala da tehnike joge mogu da promene način na koji um procesuira informacije, čime se smanjuju negativni efekti stresa..
..sa naglaskom za dobijanje punog potencijala, povećanje efikasnosti, povećanje pažnje, boljih međuljudskih odnosa i timskog rada, ostvarivanje emocionalnog balansa, kao i poboljšanje fizičkog i mentalnog zdravlja.

U ovom periodu prepunom turbulencije, uskoro nam pruža, izdanje najnovije knjige LEPOTA SKLAD I SMISAO.. Potraga za Smislom Natalija Knežević Ivanović..Prvo izdanje inače planirane publikacije iz tri dela..

Natalijin ALPHA team-a se bazira na anti-stres edukaciji za očuvanje i nega zdravlja na psihofizičkom nivou kroz anti-stres prakse, tehnike disanja, meditacije, poseban režim ishrane i nege tela na svakodnevnom nivou…

.. u toku kampanja sa aktivni ALPHA NATALY YOGA vikend retreat..
Za vise informacija ponađite nas online i putem e mail-a..

FB: NATALY ALPHA YOGA & ART
www.natalyalphayoga.com
e mail: alphastudionataly@gmail.com

NATALIJA KNEŽEVIĆ IVANOVIĆ
Sertifikovani,
-Instruktor 200 RYT hatha joge (Vidya škola Dragana Lončara)
-Instruktor 600 EYF holističke joge (Holističke akademije Maya i Yogacharye Jadranka Mikleca)
-life coach (akademija “Inge Rock”)