Kontakt

KONTAKT:

natalyalphayoga@gmail.com
natalijaknezevicivanovic@gmail.com
+381 (0)652036919

NATALIJA KNEŽEVIĆ IVANOVIĆ – BIOGRAFIJA

Kao i sve dobre stvari u njen život joga je dosla preko knjige Selvaradzana Jesudijana Joga i sport kad je imala 17 godina. Od tada je zavrsila sve stepene joge u školi prof. dr. Dragana Petrovica u Novom Sadu. Potom je u istoj radila kao instruktor joge i niz godina mu bila saradnik u realizaciji i funkcionisanju škole. Tokom studija u Beogradu išla je na časove kod Jasmine Puljo. Sledi pohadjanje seminara joge kod renomiranih i poznatih škola i učitelja. Shedow yoga Sandora Remete, Iyengar joga kod Markusa i Marije, usavršavanje u ashtanga školi Ranka Vairagye Stojiljkovića. Sertifikovan je instruktor RYT 200 Vidya škola Dragana Lončara u Beogradu. Nastavlja školovanje u Školi za joga učitelje Holističke akademije Maya i Yogacharye Jadranka Mikleca za EYF 600.

Pored joge vodi projekte: Body art & yoga sa akademskim slikarima i sertifikovanim instruktorima, Yoga & sport gde su ukljuceni poznati sportisti Ivana Španovic, Milenko Zoric, gde implementiramo jogu u sport promovišuci zdrav način života. Urban yoga & komunikacija gde su uključene galerije, muzeji, banke i gde se koristi pokret u promeni perspektive. Saradjuje sa glumcima Jasnom Djuričin i Pozorištem Promena.

U svojoj školi ima tim sa sertifikovanim instruktorima, fizijatrima, motivacionim trenerima i psihoterapeutima.

Objavila je više knjiga poezije i film o poeziji, putopisne emisije i razne članke na teme poezije, religije, muzike.

Zavrsila je Akademiju Inge Roc life i business couch gde spaja yogu i komunikaciju. Studirala je teologiju kao večitu inspiraciju ljudskog traganja.

Natalija je koordinator Škole za joga učitelje Maya za Novi Sad

HOLISTIČKA AKADEMIJA MAYA

Holistička akademija Maya je udruženje vrhunskih profesionalaca iz različitih oblasti, osnovano sa ciljem unapređenja kvaliteta života i zdravlja kroz holistički pristup.